Šport > Nogomet
16 ogledov

Hajduk razmišlja o Prašnikarju

Za Bojana Prašnikarja bi bil splitski Hajduk zagotovo pravi izziv. (Foto: EPA) EPA
Potem ko je Hajduku ne rekel Srečko Katanec, je nov glavni kandidat za trenerja splitskega moštva še en Slovenec - Bojan Prašnikar, ki je nazadnje vodil velenjski Rudar. Hajduk ga še ni kontaktiral.

Hrvaški mediji iz dneva v dan ugibajo o novem trenerju splitskega Hajduka. Potem ko jih je zavrnil Srečko Katanec, naj bi na sredinem sestanku nadzornega odbora razpravljali o novih možnih kandidatih. Kot poročajo Sportske novosti, imajo šest kandidatov. To so: Vladimir Petković, Ivan Katalinić, Zoran Vulić, Branko Karačić, Igor Pamić in ... Bojan Prašnikar. "Prašnikar favorit za klop Hajduka," z velikimi črkami piše na naslovnici Sportskih novosti. "Prašnikar je v trenerskih vodah poznan kot strokovnjak trde roke, pri katerem je disciplina na prvem mestu," ga opisujejo v Sportskih.

A kot zapisano: gre le za ugibanje medijev. Klub o Prašnikarju oziroma na splošno o kandidatih za novega trenerja ob svoji stoletnici ni dal nobene izjave, Prašnikar pa je zatrdil, da ga iz Splita še niso poklicali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.