Hamann ostaja v Manchestru

Foto: Žurnal24 Nemški nogometaš Dietmar Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do kon
Nemški nogometaš Dietmar Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do konca sezone 2008/09. Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do konca sezone 2008/09. Štiriintridesetletni Nemec v zadnjem času igra zelo dobro.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometaš Dietmar Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do konca sezone 2008/09. Štiriintridesetletni Nemec v zadnjem času igra zelo dobro, na nedeljskem mestnem derbiju z Manchester Unitedom, ki ga je City na slovitem stadionu Old Traffordu dobil z 2:1, je bil razglašen tudi za najboljšega igralca tekme. Hamann je v obdobju od leta 1989 do 1998 branil barve nemškega Bayerna iz Münchna, nato pa se je preselil na Otok. Najprej je eno leto branil barve Newcastla, nato je sedem sezon preživel pri Liverpoolu, s katerim je leta 2005 slavil v evropski ligi prvakov. Od leta 2006 je član Manchester Cityja, ki je trenutno na šestem mestu v premier league. Za nemško reprezentanco je v obdobju od 1997 do 2006 odigral 56 tekem in dosegel pet golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.