Šport > Nogomet
12 ogledov

Hamann ostaja v Manchestru

Nemški nogometaš Dietmar Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do kon Žurnal24 main
Nemški nogometaš Dietmar Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do konca sezone 2008/09. Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do konca sezone 2008/09. Štiriintridesetletni Nemec v zadnjem času igra zelo dobro.

Nemški nogometaš Dietmar Hamann je podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem do konca sezone 2008/09. Štiriintridesetletni Nemec v zadnjem času igra zelo dobro, na nedeljskem mestnem derbiju z Manchester Unitedom, ki ga je City na slovitem stadionu Old Traffordu dobil z 2:1, je bil razglašen tudi za najboljšega igralca tekme. Hamann je v obdobju od leta 1989 do 1998 branil barve nemškega Bayerna iz Münchna, nato pa se je preselil na Otok. Najprej je eno leto branil barve Newcastla, nato je sedem sezon preživel pri Liverpoolu, s katerim je leta 2005 slavil v evropski ligi prvakov. Od leta 2006 je član Manchester Cityja, ki je trenutno na šestem mestu v premier league. Za nemško reprezentanco je v obdobju od 1997 do 2006 odigral 56 tekem in dosegel pet golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.