Hamilton drugo leto ob Vettlu?

Foto: Žurnal24 Bosta združila moči? (Foto: Reuters)
Čeprav se je sezona formule 1 komaj začela, mnogi akterji že razmišljajo o prihodnosti. Lewis Hamilton bi tako v naslednji sezoni utegnil zapustiti McLaren in se pridružiti Red Bullu.
Oglej si celoten članek

Na scenarij, zapisan v uvodu tega članka, je v pogovoru za Sport Bild namignil Helmut Marko, športni direktor Red Bulla, ki je potrdil, da bi se v naslednji sezoni Sebastianu Vettlu utegnil pridružiti Britanec Lewis Hamilton. Olja na ogenj so nato še prilili britanski mediji, ki so zapisali, da je tak razplet zaradi vse večjega nezadovoljstva Hamiltona z novim McLarnom vse bolj mogoč.

Helmut je še dodal, da usoda Vettla pri "letečih bikih" seveda ni vprašljiva. Povsem drugače pa je z Avstralcem Markom Webbrom. "Moramo videti, kako bo Mark dirkal v letošnji sezoni, ob tem pa je pomembno tudi to, kaj si bo on sam želel ob koncu sezone," je dejal Helmut in se dotaknil še Hamiltona: "Hamilton za nas vedno predstavlja veliko pridobitev, predvsem zaradi njegove agresivnosti in hitrosti. Imeti dva najboljša dirkača na svetu pod isto streho za nas ne predstavlja težav. Še več, to je naš cilj in filozofija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.