Šport > Moto športi
24 ogledov

Hamilton drugo leto ob Vettlu?

Bosta združila moči? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Čeprav se je sezona formule 1 komaj začela, mnogi akterji že razmišljajo o prihodnosti. Lewis Hamilton bi tako v naslednji sezoni utegnil zapustiti McLaren in se pridružiti Red Bullu.

Na scenarij, zapisan v uvodu tega članka, je v pogovoru za Sport Bild namignil Helmut Marko, športni direktor Red Bulla, ki je potrdil, da bi se v naslednji sezoni Sebastianu Vettlu utegnil pridružiti Britanec Lewis Hamilton. Olja na ogenj so nato še prilili britanski mediji, ki so zapisali, da je tak razplet zaradi vse večjega nezadovoljstva Hamiltona z novim McLarnom vse bolj mogoč.

Helmut je še dodal, da usoda Vettla pri "letečih bikih" seveda ni vprašljiva. Povsem drugače pa je z Avstralcem Markom Webbrom. "Moramo videti, kako bo Mark dirkal v letošnji sezoni, ob tem pa je pomembno tudi to, kaj si bo on sam želel ob koncu sezone," je dejal Helmut in se dotaknil še Hamiltona: "Hamilton za nas vedno predstavlja veliko pridobitev, predvsem zaradi njegove agresivnosti in hitrosti. Imeti dva najboljša dirkača na svetu pod isto streho za nas ne predstavlja težav. Še več, to je naš cilj in filozofija."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.