Hamilton ignoriral Putina po VN Rusije

Po premierni dirki za veliko nagrado Rusije je nagrade najboljšim podelil ruski predsednik Vladimir Putin. Lewis Hamilton nad tem očitno ni bil nič kaj navdušen.
Oglej si celoten članek

Takoj po dirki se je vseprisotni ruski predsednik Vladimir Putin, ki je sicer videl le zaključek dirke v Sočiju, odpravil proti zmagovlanemu odru, kjer je najboljšim podelil priznanja. Pred odhodom na stopničke se je Putin sešel s tremi dirkači, ki so bili najboljši na prvi preizkušnji za VN Rusije.

Tretjeuvrščeni Valtteri Bottas in drugouvrščeni Nico Rosberg sta sama pristopila k Putinu in mu ponudila roko, medtem ko je zmagovlaec Lewis Hamilton pozdravil oba konkurenta in Bernieja Ecclestona (in še koga drugega) ter mirno odšel mimo ruskega predsednika, da bi si snel čelado. Putin mu je kasneje sam "moral" ponuditi stisk rok. Na odru za zmagovalce sta si nekdanji agent KGB in najmlajši svetovni prvak še enkrat segla v roke.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:11 17. Oktober 2014.

    Tudi jaz nimam nobene želje , da se rokujem z KGB-ejevci in mafijci , ter človekom , ki je svojemu …

  • 12:09 17. Oktober 2014.

    Postavil jo je izključno z vojno . Da ni Ukrajine za njihove dosežke slišali ne bi !

  • 15:19 13. Oktober 2014.

    Hočeš nočeš, Putin je Rusijo spet postavil na svetovni politični zemljevid. Pod njegovo vladavino se je tudi življenje povprečnega rusa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.