Hamilton in Alonso si izmenjujeta komplimente

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lewis Hamilton je Fernanda Alonsa označil za najboljšega dirkača v formuli ena. Kompliment na račun Španca pa ni nikakršno presenečenje, saj je prav Alonso Hamiltona razglasil za največjega konkurenta v boju za naslov svetovenga prvaka.
Oglej si celoten članek

Alonso in Hamilton sta leta 2007 skupaj dirkala pri ekipi McLaren, sodelovanje pa bo ostalo v spominu kot eno najbolj nefunkcionalnih v zgodovini ekipnih tandemov v formuli ena. Dirkača sta se znašla na bojni nogi predvsem zaradi vprašanja prvega voznika, spor pa je odmeval tudi po garaži britanske ekipe. Medsebojna zamera se je zdaj očitno sprevrgla v medsebojno spoštovanje. ''On je dvakratni svetovni prvak in verjetno najboljši dirkač v tem tekmovanju,'' je povedal Hamilton.

Španec mu ni ostal dolžan, saj je kompliment na račun svojega nekdanjega ''sovražnika'' hitro vrnil. ''Če gledamo naprej v november, je Hamilton dirkač, ki mu želimo biti blizu. Nemogoče je predvideti, kako se bo sezona odvila, toda če moram izbrati favorita, bi imenoval njega, ker je edini, ki lahko s slabšim dirkalnikom naredi razliko,'' je povedal Alonso. Po nizu pohvalnih besed pa so se takoj pojavila vprašanja, ali bosta dirkača v bližnji prihodnosti spet združena v ekipi Ferrari. Mediji namreč rdečim iz Maranella novo zamenjavo za Masso pripisujejo iz tedna v teden, a prestop Britanca se v tem trenutku še ne zdi najbolj verjeten. Povsem mogoče pa je, da bi lahko pohvalne besede služile kot prvi korak v smeri prihodnjega sodelovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.