Hamilton ob prvi priliki zbodel Alonsa

Foto: EPA
Foto: EPA
Trikratni svetovni prvak Lewis Hamilton se je šalil na račun Hondinega nekonkurenčnega pogonskega sklopa.
Oglej si celoten članek

Trikratni svetovni prvak v formuli 1 Britanec Lewis Hamilton je na uradni novinarski konferenci pred začetkom sezone v Melbournu dejal, da si v boksih želi videti več žensk, saj je trenutno preveč moških.

Hamiltonu so na novinarski konferenci postavili vprašanje, kaj bi naredil, če bi mu izpolnili eno željo. Britanec je odvrnil: "Več žensk v boksih. V bokse bi spustil več žensk. V njih je preveč 'tipov'".

S Hamiltonom se je strinjal tudi Španec Fernando Alonso. Dvakratni svetovni prvak je za izpolnitev svoje želje izbral enake motorje za vse.

Britanec je hitro našel šaljiv odgovor Alonsu na to temo: "S tem se ne bi strinjal. Ne elektronski in ne Hondini." Hamilton je s tem imel v mislih dobavitelja motorjev McLarnu, za katerega vozi Alonso, ta pa ima v zadnjih težav obilo težav.

V ospredju Mercedes in Ferrari

Na testiranjih v Barceloni sta bila sicer v ospredju Mercedes in Ferrari. A zaradi novih pravil nihče ne more z gotovostjo trditi, da se bo letošnja sezona nadaljevala tam, kjer se je končala lanska - s prepričljivo premočjo srebrnih, ki so dobili 19 od 21 dirk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.