Šport
36 ogledov

Hamilton ob prvi priliki zbodel Alonsa

fernando alonso lewis hamilton EPA
Trikratni svetovni prvak Lewis Hamilton se je šalil na račun Hondinega nekonkurenčnega pogonskega sklopa.

Trikratni svetovni prvak v formuli 1 Britanec Lewis Hamilton je na uradni novinarski konferenci pred začetkom sezone v Melbournu dejal, da si v boksih želi videti več žensk, saj je trenutno preveč moških.

Hamiltonu so na novinarski konferenci postavili vprašanje, kaj bi naredil, če bi mu izpolnili eno željo. Britanec je odvrnil: "Več žensk v boksih. V bokse bi spustil več žensk. V njih je preveč 'tipov'".

S Hamiltonom se je strinjal tudi Španec Fernando Alonso. Dvakratni svetovni prvak je za izpolnitev svoje želje izbral enake motorje za vse.

Britanec je hitro našel šaljiv odgovor Alonsu na to temo: "S tem se ne bi strinjal. Ne elektronski in ne Hondini." Hamilton je s tem imel v mislih dobavitelja motorjev McLarnu, za katerega vozi Alonso, ta pa ima v zadnjih težav obilo težav.

V ospredju Mercedes in Ferrari

Na testiranjih v Barceloni sta bila sicer v ospredju Mercedes in Ferrari. A zaradi novih pravil nihče ne more z gotovostjo trditi, da se bo letošnja sezona nadaljevala tam, kjer se je končala lanska - s prepričljivo premočjo srebrnih, ki so dobili 19 od 21 dirk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.