Hamilton razume Rosberga

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po tekmi v ZDA konec tedna in ponovni zmagi Lewisa Hamiltona, je bil njegov moštveni kolega Nico Rosberg vse drugo kot navdušen. Očitno jezni in razočarani Rosberg pa to tudi nikakor ni skrival.
Oglej si celoten članek

Voznik mercedesove ekipe Lewis Hamilton si je z zmago v Austinu za Veliko nagrado ZDA tretjič priboril naslov svetovnega prvaka Formule 1. A medtem, ko se njegovi oboževalci in ekipa Mercedes veseli s 30-letnim Angležem, je njegov moštveni kolega Nico Rosberg vse drugo kot navdušen.

Po tekmi se je Rosberg, vidno razočaran in jezen, usedel na stol v prostoru, kjer lahko vozniki nekoliko zadihajo po dirki in pred razglasitvijo zmagovalca. Rosberg si tako na glavo tudi še ni nadel svoje kape in le besno gledal predse. Hamilton, ki bi se lahko v tem trenutku neizmerno veselil zmage in naslova, pa je bil nekoliko razočaran nad dejanjem ekipnega kolega.

Rosbergu je vrgel kapo za drugouvrščenega, ki je ležala na mizi. Nemec pa je Hamiltona le grdo pogledal in mu kapo vrgel nazaj. Anglež je nato pogledal Rosberga, a voznika celoten čas nista spregovorila niti ene besede.

Hamilton je sedaj spregovoril o pripetljaju: „Razumem ga. Mene imeti za ekipnega kolega je najhujše, kar se lahko zgodi vozniku. Razočaran je bil nad svojo napako. Čustva so včasih neznosna. Tega mu nikakor ne bom zamerim.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.