Šport > Moto športi
11 ogledov

Hamilton razume Rosberga

Nico Rosberg in Lewis Hamilton po dirki v Austinu Profimedias
Po tekmi v ZDA konec tedna in ponovni zmagi Lewisa Hamiltona, je bil njegov moštveni kolega Nico Rosberg vse drugo kot navdušen. Očitno jezni in razočarani Rosberg pa to tudi nikakor ni skrival.

Voznik mercedesove ekipe Lewis Hamilton si je z zmago v Austinu za Veliko nagrado ZDA tretjič priboril naslov svetovnega prvaka Formule 1. A medtem, ko se njegovi oboževalci in ekipa Mercedes veseli s 30-letnim Angležem, je njegov moštveni kolega Nico Rosberg vse drugo kot navdušen.

Po tekmi se je Rosberg, vidno razočaran in jezen, usedel na stol v prostoru, kjer lahko vozniki nekoliko zadihajo po dirki in pred razglasitvijo zmagovalca. Rosberg si tako na glavo tudi še ni nadel svoje kape in le besno gledal predse. Hamilton, ki bi se lahko v tem trenutku neizmerno veselil zmage in naslova, pa je bil nekoliko razočaran nad dejanjem ekipnega kolega.

Rosbergu je vrgel kapo za drugouvrščenega, ki je ležala na mizi. Nemec pa je Hamiltona le grdo pogledal in mu kapo vrgel nazaj. Anglež je nato pogledal Rosberga, a voznika celoten čas nista spregovorila niti ene besede.

Hamilton je sedaj spregovoril o pripetljaju: „Razumem ga. Mene imeti za ekipnega kolega je najhujše, kar se lahko zgodi vozniku. Razočaran je bil nad svojo napako. Čustva so včasih neznosna. Tega mu nikakor ne bom zamerim.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.