Hamilton skrajšal dopust zaradi bolne tete

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji svetovni prvak v formuli ena Britanec Lewis Hamilton se je moral predčasno vrniti z dopusta onstran luže. Pri njegovi ljubi mu teti so odkrili zločeste rakave tvorbe, zdravniška diagnoza pa je zelo slaba.
Oglej si celoten članek

"Prosim vas zmolite eno za mojo tetko, ubija jo rak, pravkar sem izvedel, da so ji dali le še nekaj tednov življenja. Poletel bom nazaj na Otok, saj jo želim čim prej videti. Moja družina preživlja najtežje obdobje. Komaj čakam, da jo še enkrat vidim, z njo bi rad preživel vsako sekundo, ki jo še lahko. Ne morem verjeti, da so to dogaja. Rad te imam teta Diane," je v čustvenem sporočilu, objavljenem na socialnem omrežju Twitter, zapisal voznik McLarna.

Foto: EPA lewis hamilton mclaren vn madžarske Hamilton je letos zmagal na velikih nagradah Kanade in Madžarske, skupno pa je dosegel že 19 zmag. V skupnem seštevku se v letošnji sezoni nahaja na četrtem mestu. Pred njim sta dirkača Red Bulla - Sebastian Vettel in Mark Webber - na prvem mestu pa kraljuje Fernando Alonso.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.