Šport > Moto športi
26 ogledov

Hamilton skrajšal dopust zaradi bolne tete

lewis hamilton mclaren vn madžarske EPA
Nekdanji svetovni prvak v formuli ena Britanec Lewis Hamilton se je moral predčasno vrniti z dopusta onstran luže. Pri njegovi ljubi mu teti so odkrili zločeste rakave tvorbe, zdravniška diagnoza pa je zelo slaba.

"Prosim vas zmolite eno za mojo tetko, ubija jo rak, pravkar sem izvedel, da so ji dali le še nekaj tednov življenja. Poletel bom nazaj na Otok, saj jo želim čim prej videti. Moja družina preživlja najtežje obdobje. Komaj čakam, da jo še enkrat vidim, z njo bi rad preživel vsako sekundo, ki jo še lahko. Ne morem verjeti, da so to dogaja. Rad te imam teta Diane," je v čustvenem sporočilu, objavljenem na socialnem omrežju Twitter, zapisal voznik McLarna.

lewis hamilton mclaren vn madžarske | Avtor: EPA EPA
Hamilton je letos zmagal na velikih nagradah Kanade in Madžarske, skupno pa je dosegel že 19 zmag. V skupnem seštevku se v letošnji sezoni nahaja na četrtem mestu. Pred njim sta dirkača Red Bulla - Sebastian Vettel in Mark Webber - na prvem mestu pa kraljuje Fernando Alonso.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.