Hamilton: Vozil sem kot idiot

Foto: EPA
Foto: EPA
Lewis Hamilton (Mercedes) bo dirko za VN Italije začel šele z 12. mesta, potem ko se Britancu ne uspelo uvrstiti v zadnji del kvalifikacij.
Oglej si celoten članek

Nekdanji svetovni prvak Lewis Hamilton je priznal, da lahko krivdo za slab rezultat na kvalifacijah za VN Italije pripiše le samemu sebi.

Dirkač Mercedesa bo v Monzi začel šele z 12. mesta, saj je obstal v drugem delu kvalifkacij. ''Na splošno so bile kvalifikacije zelo slabe. V drugem delu nisem spravil skupaj niti enega kroga,'' je povedal Hamilton in dodal: ''Vozil sem kot idiot. To je bila najslabša predstava po dolgem, dolgem času. Žal mi je za ekipo.''

Nekdanji dirkač in strokovni komentator David Coulthard je Hamiltonove besede že komentiral: ''Lepo, da je tako odkrit, vendar se mi smili, kadar je tako strog do sebe. On je odličen dirkač in njegova kariera pri Mercedesu se je začela zelo dobro,'' je povedal Britanec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.