Šport > Moto športi
26 ogledov

Hamilton: Vozil sem kot idiot

lewis hamilton EPA
Lewis Hamilton (Mercedes) bo dirko za VN Italije začel šele z 12. mesta, potem ko se Britancu ne uspelo uvrstiti v zadnji del kvalifikacij.

Nekdanji svetovni prvak Lewis Hamilton je priznal, da lahko krivdo za slab rezultat na kvalifacijah za VN Italije pripiše le samemu sebi.

Dirkač Mercedesa bo v Monzi začel šele z 12. mesta, saj je obstal v drugem delu kvalifkacij. ''Na splošno so bile kvalifikacije zelo slabe. V drugem delu nisem spravil skupaj niti enega kroga,'' je povedal Hamilton in dodal: ''Vozil sem kot idiot. To je bila najslabša predstava po dolgem, dolgem času. Žal mi je za ekipo.''

Nekdanji dirkač in strokovni komentator David Coulthard je Hamiltonove besede že komentiral: ''Lepo, da je tako odkrit, vendar se mi smili, kadar je tako strog do sebe. On je odličen dirkač in njegova kariera pri Mercedesu se je začela zelo dobro,'' je povedal Britanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.