Šport > Moto športi
15 ogledov

"Želim podaljšati s Ferrarijem"

fernando alonso Reuters
VN Italije. Fernando Alonso je zanikal, da ga zanima selitev k Red Bullu.

Pred dirko za Veliko nagrado (VN) Italije so vse oči uprte v Ferrari, ki bo pred domačimi navijači poskušal nadoknaditi zaostanek za Sebastianom Vettlom. Alonso, ki je v Monzi zmagal že dvakrat, je zatrdil, da ga selitev k Red Bullu ne zanima.

Massin trenutek resnice

''Imam triinpolletno pogodbo in nameravam jo spoštovati do konca, če je možno, pa bi jo tudi podaljšal. Želim končati kariero pri najmočnejši ekipi na svetu. Da bi si vzel leto premora nikoli ni bila možnost, glede na to, da sem na vrhuncu kariere. V teh barvah me boste videvali še dolgo," je povedal Španec.


Dirka v Monzi bo zelo pomembna za Felipeja Masso, ki mu grozi, da bo ostal brez sedeža pri Ferrariju, glavni favorit za zmago pa bo aktualni svetovni prvak Vettel, ki je pred petimi leti prav v Monzi prvič stopil na najvišjo stopničko. "To dirkališče mi prikliče lepe spomine, saj sem leta 2008 tukaj osvojil prvo zmago," je povedal trikratni svetovni prvak, ki tudi letos nezadržno drvi proti četrtemu zaporednemu naslovu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.