Šport > Moto športi
63 ogledov

Hamilton strtega srca: Ta zmaga je zanjo

Hamilton VN Madžarske velika nagrada Hungaroring formula 1 EPA
Britanski dirkač Lewis Hamilton je po nedeljski zmagi na Hungaroringu priznal, da mu je še vedno težko po razhodu z dekletom Nicole Scherzinger.

"V mojih mislih je bil celo dirko nekdo, ki mi res veliko pomeni, želel sem ji posvetiti zmago," je po zmagi na dirki za veliko nagrado Madžarske dejal po eni strani presrečen, po drugi strani pa od ljubezenskih bolečin prizadet Lewis Hamilton.

Britanec je po prestopu od McLarna k Mercedesu slavil prvo zmago kot voznik nemške ekipe, kjer pa kljub nekaj dobrim predstavam v zadnjem času ni preživljal najboljših dni kariere, saj se je ukvarjal tudi z mučnim razhodom z dolgoletno spremljevalko Nicole Scherzinger.

Najtežji meseci njegovega življenja

Novinarji so ga po prvotnih besedah vprašali, če je človek, ki ga ima v mislih ravno nekdanja pevka ameriške skupine The Pussycat Dolls, nakar je Hamilton le pokimal in dodal:

"To so najtežji meseci mojega življenja. Da sem prišel sem po takšnih rečeh − res nisem pričakoval zmage. Ponosen sem na ekipo in zelo sem ji hvaležen."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.