Hamiltonov 'všeček' dvignil veliko prahu

Foto: EPA
Foto: EPA
Lewis Hamilton je pokazal, kaj si misli o odločitvi Mednarodne avtomobilistične zveze (FIA) v primeru Sebastiana Vettla.
Oglej si celoten članek

Štirikratni svetovni prvaka Sebastiana Vettel (Ferrari) se je na zaslišanju s predstavniki krovne motošportne organizacije opravičil za incident na dirki za VN Azerbajdžana in prevzel odgovornost za trčenje z Lewisom Hamiltonom. S tem se je izognil naknadnim sankcijam komisarjev.

Odločitev prav gotovo ni razveselila dirkača Mercedesa, ki se s Vettlom bori za naslov svetovnega prvaka. Hamilton še ni podal uradnega odziva, je pa svoje mnenje jasno pokazal s pomenljivim dejanjem na Instagramu, kjer je všečkal objavo navijača, uperjeno proti krovni motošportni zvezi.

"Po tej razsodbi sem izgubil vso spoštovanje do FIE, Ferrarija in Sebastiana Vettla. Njihovo sporočilo je, da lahko na stezi počneš, kar želiš, in se zaletavaš v ostale, a za to ne boš kanznovan, če se boš priliznil in opravičil. Če bi bil to Lewis, bi dobil prepoved, kazen in odvzem točk. FIA je skupina bedakov, ki so pristranski v korist Ferrarija. Vedno so bili in vedno bodo," je zapisal navijač.

Med več kot stotimi uporabniki, ki so všečkali objavo, je bil tudi trikratni svetovni prvak.

Po osmih dirkah letošnje sezone v skupnem seštevku še naprej vodi Vettel (153), ki ima 14 točk več od Hamiltona (139) in 42 več od Valtterija Botasa (111).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Hinavski lažnivi kljukec Hamilton! Nedolžen kot ovčka se skriva za komentarji drugih. Da ga je Vettel butnil, res ni bilo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.