Šport > Moto športi
80 ogledov

Hamiltonov 'všeček' dvignil veliko prahu

Vettel Hamilton Rosberg Vettel VN Kanade 2016 EPA
Lewis Hamilton je pokazal, kaj si misli o odločitvi Mednarodne avtomobilistične zveze (FIA) v primeru Sebastiana Vettla.

Štirikratni svetovni prvaka Sebastiana Vettel (Ferrari) se je na zaslišanju s predstavniki krovne motošportne organizacije opravičil za incident na dirki za VN Azerbajdžana in prevzel odgovornost za trčenje z Lewisom Hamiltonom. S tem se je izognil naknadnim sankcijam komisarjev.

Odločitev prav gotovo ni razveselila dirkača Mercedesa, ki se s Vettlom bori za naslov svetovnega prvaka. Hamilton še ni podal uradnega odziva, je pa svoje mnenje jasno pokazal s pomenljivim dejanjem na Instagramu, kjer je všečkal objavo navijača, uperjeno proti krovni motošportni zvezi.

"Po tej razsodbi sem izgubil vso spoštovanje do FIE, Ferrarija in Sebastiana Vettla. Njihovo sporočilo je, da lahko na stezi počneš, kar želiš, in se zaletavaš v ostale, a za to ne boš kanznovan, če se boš priliznil in opravičil. Če bi bil to Lewis, bi dobil prepoved, kazen in odvzem točk. FIA je skupina bedakov, ki so pristranski v korist Ferrarija. Vedno so bili in vedno bodo," je zapisal navijač.

Med več kot stotimi uporabniki, ki so všečkali objavo, je bil tudi trikratni svetovni prvak.

Po osmih dirkah letošnje sezone v skupnem seštevku še naprej vodi Vettel (153), ki ima 14 točk več od Hamiltona (139) in 42 več od Valtterija Botasa (111).

 

Lewis just liked. Am literally shaking right now..

A post shared by Tilly & Hamilton fan (@tillykeeper_zackfan) on Jul 3, 2017 at 11:57am PDT

Komentarjev 1
  • CharlySheen 19:56 11.julij 2017.

    Hinavski lažnivi kljukec Hamilton! Nedolžen kot ovčka se skriva za komentarji drugih. Da ga je Vettel butnil, res ni bilo prav, a zadevo je zakuhal Hamilton sam. Najbrž bi kazen morala dobiti oba petelina.