Hamiltonovi uspehi povečali zanimanje

Foto: EPA
Foto: EPA
Organizatorje dirke za VN Britanije so navdušeni nad letošnjimi uspehi lewisa Hamiltona, ki so povečali zanimanje za ogled dirke v Silverstonu.
Oglej si celoten članek

Za nami so prve štiri dirke sezone formule ena, glavni zmagovalec uvoda sezone pa je zagotovo moštvo Mercedes. Po zmagi Nica Rosberga v Avstraliji, je Lewis Hamilton nanizal tri zaporedne zmage in s tem močno osrečil svoje delodajalce, navijače in pa tudi organizatorje dirke za VN Britanije. Izjemna forma 29-letnega britanskega dirkača je sprožil val zanimanja sonarodnjakov za dirko v Silverstonu, ki bo letos na sporedu petdesetič.

Direktor Silverstona Neil England je priznal, da je bil pred trojčkom zmag Hamiltona nekoliko zaskrbljen na dprodajo vstopnic, zdaj pa so te "točno tam, kjer bi si želel, da so". Skrbi so organizatorjem povzročale predvsem spremembe pravil, saj so bili novi motorji precej slabo sprejeti na uvodni dirki v Melbournu, zdaj pa so obeti vendarle dobri. Dirkaški vikend v Silverstonu bo sicer letos spremenjen v štiridnevno dogajanje s številnimi dogodki, ki bo obiskovalcem dovolil v vse dela dirkališča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.