Handanović spet združil moči s slovitim Čilencem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Iz Anglije v Italije je prestopil eden najdražjih napadalcev na svetu.
Oglej si celoten članek

Alexis Sánchez bo do konca sezone kot posojen igralec igral za Inter, kjer je kapetan nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, so potrdili iz italijanske nogometne ekipe iz Milana, pa tudi iz Manchester Uniteda, s katerim ima 30-letni Čilenec tudi pogodbo.

Sánchez za "rdeče vrage" od januarja lani, ko je prestopil iz Arsenala, ni veliko igral, na 45 tekmah je dosegel pet zadetkov, v tej sezoni pa še ni dobil priložnosti.

S Handanovićem je že igral, saj je med letoma 2006 in 2011 igral za Udinese in je bil to njegov prvi klub v Evropi, ko je prišel iz domovine na staro celino. Branil pa je tudi barve Barcelone.

Protinapad Na Zvezdino provokacijo s tankom odgovorili tudi v Splitu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.