Handanović ima novega soigralca

Foto: Epa stefan de vrij
Nizozemski nogometaš bo kariero nadaljeval v Italiji, a bo poleti zamenjal klub.
Oglej si celoten članek

Stefan de Vrij se bo iz Lazia za pet sezon preselil v milanski Inter, je za nizozemske medije potrdil 26-letnik. "Težko čakam na nov začetek. Podpisal sem petletno pogodbo. Mislim, da se lahko v prihodnosti v tem klubu še bolj razvijem," je dejal v pogovoru z novinarji na pripravah nizozemske izbrane vrste na prijateljski tekmi s Slovaško in Italijo.

Njegov prestop je zanimiv tudi zaradi dogodkov na zadnji tekmi, ki jo je odigral za Lazio. Z Rimljani se mu bo pogodba iztekla 30. junija, spregovoril pa je tudi o dogajanju na tekmi Lazio - Inter v zadnjem krogu pravkar končane sezone. Ekipi sta v medsebojnem obračunu odločali o zadnjem mestu, ki še vodi v ligo prvakov, Laziu bi za to zadostovala točka.

De Vrij je v 78. minuti (takrat je Lazio še vodil z 2:1) naredil prekršek za enajstmetrovko, po kateri je Mauro Icardi izenačil, Matias Vecino pa je nekaj minut zatem zadel za končnih 3:2 za Inter, s čimer so si Milančani priborili vstopnico za ligo prvakov. Laziu kot petemu v serie A pa je ostala le evropska liga.

Si je zaslužil? Navijači zaradi teh potez raztrgali Handanovića

"Vsi, ki me poznajo, vedo, da sem na tej tekmi dal vse od sebe. A ne vem, če vsi v Italiji to razumejo. Zame je zadeva končana, zdaj se osredotočam na Nizozemsko," je o tej temi dejal De Vrij, ki je v Lazio prišel iz Feyenoorda leta 2014 in na 118 tekmah za sinjemodre dosegel deset golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.