Handanović izgublja naslov, Ronaldo in druščina premočni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V 26. kolu italijanske Serie A je bil odigran veliki Derby d'Italia.
Oglej si celoten članek

Juventus je pred zaradi koronavirusa praznimi tribunami v Torinu premagal Inter (2:0) in se vrnil na vrh lestvice. 

Milančani, pri katerih po poškodbi spet brani Samir Handanović, imajo, resda s tekmo manj, že devet točk zaostanka za belo-črnimi. Inter je tretji, največji izzivalec Juventusa pa je sedaj Lazio, ta ima le točko manj kot Torinčani.

Derby d'Italia je bil odločen v prvi polovici drugega polčasa. V 55. minuti je iz bližine zabil Aaron Ramsey, v 67. minuti je drugi gol domačinov iznajdljivo dosegel Paulo Dybala.

Foto: Epa Juventus Inter Allianz Stadium

Manchester Velika napaka vratarja dokončno odločila derbi

V nedeljo so bile, prav tako brez gledalcev, odigrane še štiri tekme 26. kola. Jasmin Kurtić je s Parmo izgubil doma proti bivšemu delodajalcu, SPAL je bil boljši z minimalnim izidom (0:1) in ohranil upanje za obstanek.

AC Milan se je od mest, ki vodijo v Evropo, oddaljil z domačim porazom proti Genoi (1:2), ta se bori za ohranitev prvoligaškega statusa. Sampdoria, mestna tekmica Genoe, je prav tako prišla do pomembne zmage, doma je po preobratu ugnala Hellas Verono (2:1). Udinese in Fiorentina sta se razšla brez zmagovalca (0:0).

Negotovost Kmalu takšni prizori v Serie A?

Serie A, 26. kolo:

Juventus - Inter 2:0 (0:0)
Parma - SPAL 0:1 (0:0)
AC Milan - Genoa 1:2 (0:2)
Sampdoria - Hellas Verona 2:1 (0:1)
Udinese - Fiorentina 0:0 (0:0)

LESTVICA:
1. Juventus 63
2. Lazio 62
3. Inter 54 (-1)
4. Atalanta 48 (-1)
5. AS Roma 45
6. Napoli 39
7. AC Milan 36
...
17. Genoa 25
18. Lecce 25
19. SPAL 18
20. Brescia 16 (-1)

(+/-) - št. odigranih tekem glede na ligaške tekmece

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.