Handanović prvi vratar SP

Foto: Žurnal24 Samir Handanović je impresioniral Angleže. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Samir Handanović Handanovič Handanovic Jermain Defoe Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Diego Lugano Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Miroslav Klose Javier Mascherano Foto: Žurnal24 Wesley Sneijder Foto: Žurnal24 Xavi Hernandez Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Angleški Guardian je objavil svoje najboljše moštvo svetovnega prvenstva po sistemu 4-2-3-1, kamor je senzacionalno uvrstil tudi slovenskega vratarja Samirja Handanovića!
Oglej si celoten članek

"Za državo z dvema milijonoma prebivalcev se je zdelo, da bo svoje tekmece v skupini gledala iz ozadja, vendar je na koncu le točko zaostala za Anglijo. Samir Handanović je vseskozi nadzoroval dogodke. Petindvajsetletni vratar je zelo miren, njegova tehnika pa je tako zanesljiva, da preprosto mora biti samozavesten. Obeti za prestop so dobri," so zapisali pri Guardianu.

In kdo je bil po vašem mnenju najboljši igralec tega SP? Povejte v posebnem Žurnalovem glasovanju. Tukaj!

V naj enajsterico so sicer uvrstili še nekaj manj znanih igralcev, denimo Ganca Anthonyja Annana, vendar nikogar, čigar moštvo se ne bi uvrstilo v osmino finala. Z izjemo Sarme, seveda. Takole je sicer videti Guardianovo moštvo svetovnega prvenstva: Handanović, Sergio Ramos (Španija), Diego Lugano (Urugvaj), Paulo da Silva (Paragvaj), Fábio Coentrão (Portugalska), Anthony Annan (Gana), Javier Mascherano (Argentina), Wesley Sneijder (Nizozemska), Xavi (Španija), Arjen Robben (Nizozemska), Diego Forlan (Urugvaj).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.