Šport
19 ogledov

Handanović prvi vratar SP

Samir Handanović je impresioniral Angleže. (Foto: EPA)
1/12
Žurnal24 main
Angleški Guardian je objavil svoje najboljše moštvo svetovnega prvenstva po sistemu 4-2-3-1, kamor je senzacionalno uvrstil tudi slovenskega vratarja Samirja Handanovića!

"Za državo z dvema milijonoma prebivalcev se je zdelo, da bo svoje tekmece v skupini gledala iz ozadja, vendar je na koncu le točko zaostala za Anglijo. Samir Handanović je vseskozi nadzoroval dogodke. Petindvajsetletni vratar je zelo miren, njegova tehnika pa je tako zanesljiva, da preprosto mora biti samozavesten. Obeti za prestop so dobri," so zapisali pri Guardianu.

In kdo je bil po vašem mnenju najboljši igralec tega SP? Povejte v posebnem Žurnalovem glasovanju. Tukaj!

V naj enajsterico so sicer uvrstili še nekaj manj znanih igralcev, denimo Ganca Anthonyja Annana, vendar nikogar, čigar moštvo se ne bi uvrstilo v osmino finala. Z izjemo Sarme, seveda. Takole je sicer videti Guardianovo moštvo svetovnega prvenstva: Handanović, Sergio Ramos (Španija), Diego Lugano (Urugvaj), Paulo da Silva (Paragvaj), Fábio Coentrão (Portugalska), Anthony Annan (Gana), Javier Mascherano (Argentina), Wesley Sneijder (Nizozemska), Xavi (Španija), Arjen Robben (Nizozemska), Diego Forlan (Urugvaj).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.