Handanovič rešil zmago proti bivšim

Foto: EPA
Foto: EPA
V uvodni tekmi 35. kola italijanskega prvenstva je Inter doma premagal Udinese (3:1). Samir Handanović je vso tekmo branil vrata domačih.
Oglej si celoten članek

Z zmago proti Udineseju (3:1) je Inter ostal na četrtem mestu. Za tretjo Romo, ki se bo v ponedeljek pomerila z Napolijem, ima štiri točke zaostanka in tako moštvo Samirja Handanovića še goji minimalne upe po uvrstitvi v Ligo prvakov, ki jo prinašajo prva tri mesta.

Udinese je na San Siru sicer povedel, ko je s fantastičnim volejem z roba kazenskega prostora zadel Cyril Théréau. Inter je imel terensko premoč in v 36. minuti je izenačil prek Stevana Jovetića, Črnogorec je po podaji Maura Icardija zabil iz neposredne bližine.

V drugem polčasu je Théréau ponovno zapretil, a je tokrat zadel le prečko, na drugi strani Orestisa Karnezisa nista uspela premagati Marcelo Brozović in Icardi. Odločilni gol je v 75. minuti zabil Jovetić, ki je bil natančen po predložku Jonathana Biabianyja z desne.

Tik pred koncem je Handanović preprečil izenačenje, v nasprotnem napadu pa je Éder postavil končni izid tekme (3:1).

Serie A, 35. kolo:

Inter - Udinese 3:1 (1:1)
Jovetić 36., 75.,Éder 95.; Théréau 9.

Nedelja:
Frosinone - Palermo
Atalanta - Chievo
Bologna - Genoa
Sampdoria - Lazio
Torino - Sassuolo
Fiorentina - Juventus

Ponedeljek:
AS Roma - Napoli
Verona - AC Milan
Carpi - Empoli

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.