Šport > Nogomet
64 ogledov

Handanovič rešil zmago proti bivšim

Samir Handanović Inter Udinese EPA
V uvodni tekmi 35. kola italijanskega prvenstva je Inter doma premagal Udinese (3:1). Samir Handanović je vso tekmo branil vrata domačih.

Z zmago proti Udineseju (3:1) je Inter ostal na četrtem mestu. Za tretjo Romo, ki se bo v ponedeljek pomerila z Napolijem, ima štiri točke zaostanka in tako moštvo Samirja Handanovića še goji minimalne upe po uvrstitvi v Ligo prvakov, ki jo prinašajo prva tri mesta.

Udinese je na San Siru sicer povedel, ko je s fantastičnim volejem z roba kazenskega prostora zadel Cyril Théréau. Inter je imel terensko premoč in v 36. minuti je izenačil prek Stevana Jovetića, Črnogorec je po podaji Maura Icardija zabil iz neposredne bližine.

V drugem polčasu je Théréau ponovno zapretil, a je tokrat zadel le prečko, na drugi strani Orestisa Karnezisa nista uspela premagati Marcelo Brozović in Icardi. Odločilni gol je v 75. minuti zabil Jovetić, ki je bil natančen po predložku Jonathana Biabianyja z desne.

Tik pred koncem je Handanović preprečil izenačenje, v nasprotnem napadu pa je Éder postavil končni izid tekme (3:1).

Serie A, 35. kolo:

Inter - Udinese 3:1 (1:1)
Jovetić 36., 75.,Éder 95.; Théréau 9.

Nedelja:
Frosinone - Palermo
Atalanta - Chievo
Bologna - Genoa
Sampdoria - Lazio
Torino - Sassuolo
Fiorentina - Juventus

Ponedeljek:
AS Roma - Napoli
Verona - AC Milan
Carpi - Empoli

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.