Handanović v Inter za 11 milijonov

Foto: EPA
Foto: EPA
Ugledna italijanska Gazzetta dello Sport poroča, da je slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović za 11 milijonov evrov iz Udineseja prestopil v Inter.
Oglej si celoten članek

"Manjka le še podpis na pogodbi. Kluba sta že dosegla dogovor. V četrtek bi dogovor moral postati uraden," je odmevni prestop Samirja Handanovića iz Udineseja v Inter potrdil predsednik Videmčanov Giampaolo Pozzo. Slovenski reprezentančni kapetan naj bi se v svetovno prestolnico mode preselil v zameno za 11 milijonov evrov odškodnine, poleg tega pa bo Udinese dobil tudi 50-odstotno lastništvo pogodbe za branilca Marca Davideja Faraonija.

Na leto dva milijona

Po poročanju Gazzette bo Handanović z Interjem podpisal štiriletno pogodbo, po kateri bo na leto v žep pospravil dva milijona evrov.

Izrinil Júlia Césarja?

S prihodom Handanovića v Inter je več ali manj že jasno, da bo črno-modre zapustil brazilski vratarski veteran Júlio César, ki bi kariero utegnil nadaljevati pri Interjevem mestnem tekmecu, Milanu.

Sedemindvajsetletni vratar je kariero pričel pri Slovanu, nato pa je prestopil v Domžale. Poleti 2004 je odšel v tujino k Udineseju, kjer je bil najprej rezervni vratar ter je kot posojeni vratar igral pri Trevisu, rimskem Laziu in Riminiju. Od sezone 2007 naprej je postal stalni član Udineseja in prvi vratar tega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.