Handanovićev namestnik morda že zapravil naslov Interja

Foto: Epa Ionut Radu
Inter Samirja Handanovića je utrpel velikanski udarec v boju za naslov italijanskega prvaka.
Oglej si celoten članek

AC Milan se je štiri kroge pred koncem ligaške sezone povzpel na vrh lestvice Serie A. Rossoneri, ki so v tekmi 34. kroga premagali Lazio (1:2), imajo po velikem spodrsljaju Interja na gostovanju v Bologni (2:1) dve točki prednosti pred mestnim tekmecem.

Nerrazzurri, katerih član je nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović, so v zaostali tekmi 20. kroga utrpeli morda že odločilni poraz v boju za scudetto. 

Serie A Presenečenje, morda celo ključni poraz v boju za naslov

Pri porazu Interja je odločilno vlogo odigral rezervni vratar Ionut Radu, ki je v vratih nadomeščal poškodovanega Handanovića.

Milančane je sicer v vodstvo že v tretji minuti popeljal Ivan Perišić, za izenačenje pa je v 28. poskrbel Marko Arnautović. Tekma je bila nato izenačena vse do 81. minute, ko je Radu storil morda celo največjo napako v njegovem življenju.

Foto: Print Screen Foto: Print Screen

Po podaji Perišića iz outa je 24-letni romunski čuvaj mreže povsem zgrešil žogo ter tako Nicoli Sansoneju omogočil lahek zadetek iz neposredne bližine.

"Zapečatil je sezono Interja," je na twitterju zapisal nek navijač. "Žal mi je zanj. Takšne napake ne privoščim nikomur," je dodal drugi. "Ta napaka ga bo spremljala še leta in leta," pa je sočustvoval tretji.

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.