Hat-trick Berga za pokalni naslov Panathinaikosa

Foto: r Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK Foto: Reuters Panathinakos - PAOK
Nogometaši Panathinaikosa so v finalu pokalnega tekmovanja s 4:1 ugnali Paok in se veselili lovorike.
Oglej si celoten članek

Štiri leta so morali čakati navijači in nogometaši Panathinaikosa, preden so ponovno spravili kos srebrnine v klubsko vitrino s trofejami. Atenčani so se po zmagi s 4:1 proti solunskemu Paok-u veselili naslova grških pokalnih prvakov, junak tekme pa je bil Marcus Berg, ki je prispeval tri zadetke za zmago svojega moštva. Četri zadetek je bil delo Nikosa Karelisa, Zvonomir Vukić pa je iz enajstmetrovke dosegel častni zadetek za Paok.

"Danes je dan veselja za Panathinaikos, še posebej za vse otroke, ki so verjeli vase in v ekipo. Zmaga v pokalu je izjemen dosežek za fante, v katere je pred sezono verjel le malokdo. Dokazali so, da so sposobni in da se klubu obetajo lepši časi," je po zmagi navdušeno dejal trener zmagovite ekipe, Giannis Anastasiou.

Navdušen je bil tudi strelec treh zadetkov Marcus Berg. "Niti v najbolj norih sanjah si nisem predstavljal, da bi lahko igral tako kot sem danes. Bili smo boljša ekipa in zaslužili smo si zmago. Navijači so bili neverjetni in zelo sem zadovoljen, da smo jim dali razlog za proslavljanje," je Šved dejal po tekmi, na kateri je bilo prisotnih ogromno policistov, ki so skrbeli za mir med razgretimi navijači obeh moštev.

Finale grškega pokala:

Panathinaikos : Paok 4:1 (1:0)
Berg (15, 50, 88), Karelis (54); Vukić (70/11-m)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.