Haus ostaja v domeni Vonnove

Foto: Žurnal24 Vonnova se v Hausu počuti kot doma in je zmagala še drugič zapored. Takole se je
Američanka Lindsey Vonn je na smuku v Hausu na avstrijskem Štajerskem slavila še drugič v dveh dneh. Tina Maze je bila 38., Maruša Ferk pa 42.
Oglej si celoten članek

Ameriška smučarka Lindsey Vonn je zmagovalka smuka za svetovni pokal v Haus im Ennstalu na avstrijskem štajerskem. Tako je Američanka s časom 1:38,84 slavila še drugič v dveh dneh in še četrtič v sezoni. Na drugo mesto se je uvrstila Italijanka Nadja Kamer, tretja pa je bila Francozinja Ingrid Jacquemod. Slovenski predstavnici  Tina Maze in Maruša Ferk sta bili daleč od najboljših - prva je z zaostankom sekunde in 57 stotink zasedla 38. mesto, Ferkova pa je bila z 20 stotinkami več 43.

 

Haus im Ennstal, smuk (Ž), vrstni red:
1. L. Vonn (Zda) 1:09,12
2. N. Kamer (Švi) +0,14
3. I. Jacquemod (Fra) +0,16
4. M. Rolland (Fra) +0,35
5. A. Paerson (Šve) +0,40
...
38. T. Maze (Slo) +1,57
43. M. Ferk (Slo) +1,77

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.