Haye izzval Klička

Foto: Žurnal24 David Haye meni, da se mora njegov dvoboj z Vladimirjem Kličkom zgoditi zaradi š
Očitno bomo v prihodnosti le priča boksarskemu obračunu med Davidom Hayom in Vladimirjem Kličkom. Britanec je namreč izzval Ukrajinca. "Vse težave smo razrešili," je dejal Britanec.
Oglej si celoten članek

Angleški boksar David Haye je na dvoboj izzval ukrajinskega šampiona Vladimirja Klička. Ukrajinec, ki je svetovni prvak težke kategorije, naj bi Angležu v kratkem sporočil pogoje za borbo, datum pa bosta uskladila skupaj.

Adam Booth, trener in zastopnik angleškega boksarja, je v izjavi za javnost dejal, da je mlajšemu od bratov Kličko ponudil delitev zaslužka na polovico. Težave in nesporazumi med boksarjema so razčiščeni, zato ni nobene ovire, da se zvezdnika ne bi pomerila v ringu.

Haye, ki je prejšnji mesec premagal rojaka Audleyja Harrisona in s tem ubranil naslov WBA, je zadnji boj proti Kličku leta 2009 zaradi poškodbe hrbta predal, zdaj pa je pripravljen na nov izziv: "Vse težave smo razrešili. Pokazal sem, da sem resen in da želim, da se boj res zgodi. Dvoboj se mora zgoditi zaradi športa in boksa samega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.