Šport
19 ogledov

Haye izzval Klička

David Haye meni, da se mora njegov dvoboj z Vladimirjem Kličkom zgoditi zaradi š Žurnal24 main
Očitno bomo v prihodnosti le priča boksarskemu obračunu med Davidom Hayom in Vladimirjem Kličkom. Britanec je namreč izzval Ukrajinca. "Vse težave smo razrešili," je dejal Britanec.

Angleški boksar David Haye je na dvoboj izzval ukrajinskega šampiona Vladimirja Klička. Ukrajinec, ki je svetovni prvak težke kategorije, naj bi Angležu v kratkem sporočil pogoje za borbo, datum pa bosta uskladila skupaj.

Adam Booth, trener in zastopnik angleškega boksarja, je v izjavi za javnost dejal, da je mlajšemu od bratov Kličko ponudil delitev zaslužka na polovico. Težave in nesporazumi med boksarjema so razčiščeni, zato ni nobene ovire, da se zvezdnika ne bi pomerila v ringu.

Haye, ki je prejšnji mesec premagal rojaka Audleyja Harrisona in s tem ubranil naslov WBA, je zadnji boj proti Kličku leta 2009 zaradi poškodbe hrbta predal, zdaj pa je pripravljen na nov izziv: "Vse težave smo razrešili. Pokazal sem, da sem resen in da želim, da se boj res zgodi. Dvoboj se mora zgoditi zaradi športa in boksa samega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.