Haye svetovni prvak v blebetanju

Foto: Žurnal24 Vitalij Kličko ni nič kaj spoštljiv do Britanca. (Foto: Reuters)
Besedno obračunavanje pred težko pričakovanim boksarskim obračunom med Vladimirjem Kličkom in Davidom Hayeom se nadaljuje. Zdaj je "udaril" Vladimirjev starejši brat Vitalij.
Oglej si celoten članek

V prihodnjih mesecih bomo na delu videli oba brata Kličko. Vladimir se bo z Davidom Hayom pomeril 2. julija v Hambrugu, Vitalij pa s Tomaszom Adamekom 10. septembra na Poljskem. Seveda vam ne bomo povedli nič novega, če vam zaupamo, da Ukrajinca načrtujeta dve novi zmagi in nadaljevanje njune premoči v težki kategoriji.

Tako kot s (pretirano) samozavestjo pa Ukrajinca ne skoparita niti s sočnimi izjavami. "Sprašujete me, kdo je boljši. Tomasz ali David? Prepričan sem, da je to David Haye, on je svetovni prvak v blebetanju. Adamek je velčkratni prvak v boksu, sedaj pa to želi postati še kot težkaš. Po mojem mišljenju bi Toasz od Davida izgubil samo v blebetanju, če pa govorimo o dvoboju – Tomasz je veliko boljši borec od Davida," je nova sočna izjava Vitalija, ki je še dodatno prilila olja na že tako vroč ogenj. Seveda se nadejamo in že v kratkem pričakujemo odgovor Britanca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.