Šport
17 ogledov

Haye svetovni prvak v blebetanju

Vitalij Kličko ni nič kaj spoštljiv do Britanca. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Besedno obračunavanje pred težko pričakovanim boksarskim obračunom med Vladimirjem Kličkom in Davidom Hayeom se nadaljuje. Zdaj je "udaril" Vladimirjev starejši brat Vitalij.

V prihodnjih mesecih bomo na delu videli oba brata Kličko. Vladimir se bo z Davidom Hayom pomeril 2. julija v Hambrugu, Vitalij pa s Tomaszom Adamekom 10. septembra na Poljskem. Seveda vam ne bomo povedli nič novega, če vam zaupamo, da Ukrajinca načrtujeta dve novi zmagi in nadaljevanje njune premoči v težki kategoriji.

Tako kot s (pretirano) samozavestjo pa Ukrajinca ne skoparita niti s sočnimi izjavami. "Sprašujete me, kdo je boljši. Tomasz ali David? Prepričan sem, da je to David Haye, on je svetovni prvak v blebetanju. Adamek je velčkratni prvak v boksu, sedaj pa to želi postati še kot težkaš. Po mojem mišljenju bi Toasz od Davida izgubil samo v blebetanju, če pa govorimo o dvoboju – Tomasz je veliko boljši borec od Davida," je nova sočna izjava Vitalija, ki je še dodatno prilila olja na že tako vroč ogenj. Seveda se nadejamo in že v kratkem pričakujemo odgovor Britanca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.