Rodmanova hči najbolje plačana nogometašica v ZDA

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hči legendarnega ameriškega košarkarja Dennisa Rodmana bo po novem zaslužila približno 280.000 evrov na leto.
Oglej si celoten članek

Hčer nekdanjega košarkarja Dennisa Rodmana, 20-letna Trinity Rodman, je postala najbolje plačana nogometašica v Združenih državah Amerike, je poročal Yahoo Sports, pisanje pa je povzela hrvaška tiskovna agencija Hina.

Rodmanova, ki je bila v prejšnji sezoni novinka leta, je za štiri leta podaljšala pogodbo z ekipo Washington Spirit. Po njej bo letno dobivala po dobrih 280.000 evrov na sezono.

Mlada napadalka aktualnega prvaka lige NWSL je tako po plači prehitela uveljavljenji rojakinji Alex Morgan in Megan Rapinoe, ki služita približno 30.000 evrov manj na leto.

Rodmanova hčerka je sicer tudi že igrala za reprezentanco, zbrala je sedem nastopov in dosegla dva gola.

Mešani odzivi Očaral je Kim Jong-Una, zdaj se bo lotil še Putina

Dennis Rodman je bil zelo uspešen košarkar, med drugim je osvojil dva naslova prvaka v ligi NBA z Detroit Pistons, tri pa s Chicago Bulls. Igral je tudi za Los Angeles Lakers in Dallas Mavericks.

Od leta 1992 do 1998 je bil sedemkrat zapovrstjo najboljši skakalec v ligi, kar je še vedno rekord lige. Leta 2011 so ga sprejeli v hram slavnih.

Foto: Profimedia Dennis Rodman

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.