Hearts obtožuje Rangers in Celtic

Foto: Žurnal24 Je škotsko prvenstvo zgolj farsa?
Predsednik škotskega prvoligaša Hearts Roman Romanov je na klubski skupščini obtožil oba velikana škotskega nogometa Rangers in Celtic, da je prvenstvo nastavljeno v njun prid.
Oglej si celoten članek

Predsednik škotskega nogometnega prvoligaša Hearts iz Edinburgha, Roman Romanov, je vodstvo elitne škotske lige ter nogometna velikana iz Glasgowa, Rangers in Celtic, obtožil, da nameščajo prvenstvo. "Ta liga je že vnaprej dogovorjena, v njej imata Celtic in Rangers vedno 30 točk več od drugih klubov. Sodniki so oba kluba neštetokrat zaščitili pred porazom," je pred več kot 400 delničarji dejal Romanov na klubski skupščini.

Roman Romanov je sicer sin Vladimirja Romanova, večinskega lastnika omenjenega škotskega kluba, ki je doslej v svoje vitrine postavil štiri lovorike za naslov državnega prvaka, sedemkrat je dobil pokalno tekmovanje, štirikrat pa ligaški pokal. Ko je Vladimir Romanov pred tremi leti kupil Hearts, je klub dolgoval 20 milijonov funtov, trenutno pa njegov dolg znaša 37 milijonov funtov. Klub še vedno čaka na dovoljenja za gradnjo hotelov in apartmajev ter obnovo stadiona Tynecastle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.