Šport > Nogomet
5 ogledov

Hearts obtožuje Rangers in Celtic

Je škotsko prvenstvo zgolj farsa? Žurnal24 main
Predsednik škotskega prvoligaša Hearts Roman Romanov je na klubski skupščini obtožil oba velikana škotskega nogometa Rangers in Celtic, da je prvenstvo nastavljeno v njun prid.

Predsednik škotskega nogometnega prvoligaša Hearts iz Edinburgha, Roman Romanov, je vodstvo elitne škotske lige ter nogometna velikana iz Glasgowa, Rangers in Celtic, obtožil, da nameščajo prvenstvo. "Ta liga je že vnaprej dogovorjena, v njej imata Celtic in Rangers vedno 30 točk več od drugih klubov. Sodniki so oba kluba neštetokrat zaščitili pred porazom," je pred več kot 400 delničarji dejal Romanov na klubski skupščini.

Roman Romanov je sicer sin Vladimirja Romanova, večinskega lastnika omenjenega škotskega kluba, ki je doslej v svoje vitrine postavil štiri lovorike za naslov državnega prvaka, sedemkrat je dobil pokalno tekmovanje, štirikrat pa ligaški pokal. Ko je Vladimir Romanov pred tremi leti kupil Hearts, je klub dolgoval 20 milijonov funtov, trenutno pa njegov dolg znaša 37 milijonov funtov. Klub še vedno čaka na dovoljenja za gradnjo hotelov in apartmajev ter obnovo stadiona Tynecastle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.