Henry spet pri Arsenalu!

Foto: EPA
Foto: EPA
Thierry Henry se je po poročanju nekaterih angleških medijev že dogovoril za vrnitev v dres Arsenala. Topničarji bi ga radi imeli na razpolago že prvega januarja.
Oglej si celoten članek

Thierry Henry naj bi privolil v še eno kratkoročno posojo, ki naj bi, tako kot lani, trajala okrog šest tednov. Zaradi različnih zapletov med pogajanji z njegovim sedanjim klubom, New York Red Bulls, se je odlični Francoz Arsenalu lani pridružil šele sedmega januarja, dva dni kasneje pa je po prihodu s klopi že odločil pokalno preizkušnjo proti Leedsu z golom v zaključku srečanja.

Arsene Wenger naj bi se letos trudil Henryja pripeljati že prej, tako da bo ta klubu iz severnega Londona na razpolago že z začetkom novega leta. Lani je nekdanji igralec Monaca in Juventusa v sedmih tekmah za topničarje zabil dva gola, navijači pa so ga sprejeli z navdušenjem, ki pritiče legendi ponosnega kluba, ki je za moštvo iz stadiona Emirates v 376 nastopih skupno zabil 229 golov.

Sezona v MLS, kjer igra Henry, traja od marca do novembra, vmes pa se nogometaši lahko podajo na posojo v Evropo, bolj znana primera poleg Henryja sta bila v zadnjih sezonah David Beckham in Landon Donovan iz L.A. Galaxy.

Henry je za New York v pretekli sezoni zabil 15 golov v 29 nastopih in je bil ob Grahamu Zusiju iz ekipe Sporting Kansas City in Chrisu Wondolowskemu iz moštva San Jose Earthquakes nominiran za najkoristnejšega igralca lige (MVP).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.