Hercogova blizu presenečenja

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Polona Hercog je mesto za svojo najboljšo uvrstitvijo. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Hercogova je dobro pripravljena. V torek je skoraj premagala Wozniackijevo. Foto
Polona Hercog je v drugem kolu turnirja v Varšavi pošteno namučila tretjo igralko sveta Danko Caroline Wozniacki, a na koncu na žalost izgubila z 2:6, 6:3 in 6:4.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog se je v drugem kolu turnirja v Varšavi z nagradnim skladom 600 tisoč dolarjev odlično upirala tretji igralka na svetu Danki Caroline Wozniacki, a žal po treh nizih izgubila z 2:6, 6:3 in 6:4. Mlada Mariborčanka je bila po prvem nizu na pragu velikega presenečenja, ki pa ga ji je leto starejša tekmica preprečila v naslednjih dveh, ki jih je dobila po ogorčenem in tesnem boju.

Zec Peškirič padla že na prvi oviri

Slovenska teniška igralka Maša Zec Peškirič (121. na lestvici WTA), ki je bila v kvalifikacijah odprtega prvenstva Francije v Parizu postavljena kot dvanajsta nosilka, je že zaključila svoje nastope. V prvem kolu kvalifikacij jo je premagala 236. igralka na svetu Francozinja Nathalie Piquion s 7:5 in 6:1.

V kvalifikacijah drugega letošnjega turnirja za grand slam od slovenskih predstavnikov ostaja v igri le še Grega Žemlja, ki se bo v četrtek v drugem kolu pomeril s Špancem Guillermom Alcaideom.

V glavnem turnirju, ki se bo začel v nedeljo, bosta pri dekletih nastopili Polona Hercog in Katarina Srebotnik, v moški konkurenci pa Blaž Kavčič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.