Šport
18 ogledov

Hercogova blizu presenečenja

1/11
Žurnal24 main
Polona Hercog je v drugem kolu turnirja v Varšavi pošteno namučila tretjo igralko sveta Danko Caroline Wozniacki, a na koncu na žalost izgubila z 2:6, 6:3 in 6:4.

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog se je v drugem kolu turnirja v Varšavi z nagradnim skladom 600 tisoč dolarjev odlično upirala tretji igralka na svetu Danki Caroline Wozniacki, a žal po treh nizih izgubila z 2:6, 6:3 in 6:4. Mlada Mariborčanka je bila po prvem nizu na pragu velikega presenečenja, ki pa ga ji je leto starejša tekmica preprečila v naslednjih dveh, ki jih je dobila po ogorčenem in tesnem boju.

Zec Peškirič padla že na prvi oviri

Slovenska teniška igralka Maša Zec Peškirič (121. na lestvici WTA), ki je bila v kvalifikacijah odprtega prvenstva Francije v Parizu postavljena kot dvanajsta nosilka, je že zaključila svoje nastope. V prvem kolu kvalifikacij jo je premagala 236. igralka na svetu Francozinja Nathalie Piquion s 7:5 in 6:1.

V kvalifikacijah drugega letošnjega turnirja za grand slam od slovenskih predstavnikov ostaja v igri le še Grega Žemlja, ki se bo v četrtek v drugem kolu pomeril s Špancem Guillermom Alcaideom.

V glavnem turnirju, ki se bo začel v nedeljo, bosta pri dekletih nastopili Polona Hercog in Katarina Srebotnik, v moški konkurenci pa Blaž Kavčič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.