Hercogova do odmevne zmage

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenska teniška igralka Polona Hercog odlično nastopa v Pekingu na turnirju WTA z nagradnim skladom 8,285 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

27-letna Slovenka Polona Hercog, ki se prek kvalifikacij uspešno prebila na glavni del turnirja, je v prvem krogu gladko, po dobri uri igre s 6:2, 6:1 premagala 50. igralko z lestvice WTA, Američanko Coco Vandeweghe.

Hercogovo v drugem krogu odprtega prvenstva Kitajske čaka dvoboj s četrto igralko sveta, Francozinjo Caroline Garcia, ki je za preboj v drugi krog proti domačinki Yafan Wang potrebovala več kot tri ure.

Uspešna tudi Klepačeva

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je v Pekingu uspešno začela nastope na turnirju dvojic. V paru s Španko Mario Jose Martinez Sanchez, s katero sta šesti nosilki odprtega prvenstva Kitajske, je v prvem krogu dvakrat s 6:3 premagala švicarsko-avstralsko navezo, Timea Bacsinszky - Ajla Tomljanović.

V drugem krogu 8,285 milijona dolarjev vrednega turnirja WTA se bosta Klepačeva in Martinez Sanchezeva pomerili z boljšim parom iz obračuna Shuko Aoyama/Lidziya Marozava (Jap/Blr) - Raquel Atawo/Anna-Lena Grönefeld (ZDA/Nem).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.