Hercogova ob povratku v dobri formi

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralka Polona Hercog se je po štirimesečni odsotnosti z igrišč zaradi hujše poškodbe zapestja uspešno vrnila v tekmovalni ritem. Ta teden nastopa na ITF turnirju v kraju Saint-Gaudens v bližini Toulousa, v prvem krogu pa je premagala Francozinjo Victorio Larriere s 6:0 in 6:2.
Oglej si celoten članek

Polona Hercog si je za vrnitev na igrišča izbrala ITF turnir z nagradnim skladom 50 tisoč dolarjev. Kot sedma nosilka turnirja in 133. z lestvice WTA je vknjižila prvo zmago po štirih mesecih. Omenjeni turnir zanjo ni pomemben s tekmovalnega stališča, gre za to, da po štirimesečni odsotnosti preveri fizično stanje in stanje zapestja.

Turnir služi kot priprava pred drugim grand slamom sezone, ki se konec prihodnjega tedna začne v Parizu. V naslednjem krogu se bo pomerila z zmagovalko dvoboja Kirumi Nara (Jap) - Anna-Lena Friedsam (Nem). Na turnirju igra tudi Tadeja Majerič, ki jo v prvem krogu čaka Argentinka Paula Ormaechea.

Saint-Gaudens (ITF), 1. krog:

Polona Hercog (Slo/7) - Victoria Larriere (Fra) 6:0, 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.