Hercogova po hudem boju vzela slovo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljša slovenska teniška igralka se je poslovila od turnirja v Torontu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je suvereno preskočila dve kvalifikacijski oviri, je najvišjeuvrščena slovenska teniška igralka na lestvici WTA Polona Hercog klonila v prvem krogu glavnega turnirja v Torontu z nagradnim skladom 2,7 milijona dolarjev. Premagala jo je Nemka Julia Goerges s 6:3, 1:6 in 7:6 (7:5 v podaljšani igri tretjega niza).

Nori Avstralec Kyrgios za nasvet vprašal gledalko in ji nato stekel v objem

Dvoboj je trajal več kot dve uri, Hercogova, 54. igralka na svetu, je skupno dobila dve točki več kot 25. z lestvice WTA, žal pa je imela zgolj 52-odstotni izkoristek po drugem začetnem udarcu. Iz Toronta se poslavlja s tridesetimi točkami WTA in dobrimi 7000 dolarji zaslužka.

V Torontu bosta nastopili še Andreja Klepač in Katarina Srebotnik. Prva je v navezi s Čehinjo Lucio Hradecko osma nosilka na turnirju dvojic, Srebotnikova pa bo tokrat moči združila z Američanko Jennifer Brady.

WTA Ko na turnirju izgubiš proti svoji življenjski partnerki...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.