Šport
928 ogledov

Kyrgios za nasvet vprašal gledalko in ji nato stekel v objem

Nick Kyrgios Profimedia
Nick Kyrgios je imel tokrat nekaj dobrih potez.

Avstralski teniški igralec Nick Kyrgios je znan po svojih izpadih na in ob igriščih. Znameniti so predvsem njegovi števični spori s sodniki, pred štirimi leti pa je Stanislasu Wawrinki med dvobojem zabrusil, da je njegov teniški kolega Thanasi Kokkinakis 'podrl' Švicarjevo dekle in si prislužil ogorčenje javnosti ter tudi ostalih igralcev. Med tistimi, ki ne skrivajo čustev do Avstralca sta tudi zvezdnika Rafael Nadal in Novak Đoković, Kyrgios pa jima že večkrat ni ostal dolžan.

A tokrat je Avstralec na turnirju v Washingtonu pokazal svojo simpatičnejšo stran. V četrtfinalu se je pomeril s Slovakom Norbertom Gombosom in odigral nekaj izjemnih točk. Ob koncu obračuna je vprašal gledalko za nasvet glede servisa, ki je očitno obrodil sadove. Kyrgios je dvoboj končal z asom in nato stekel v objem 'prišepetovlki'. 

V polfinalu je bil Avstralec nato v treh nizih boljši še od Grka Stefanosa Tsitsipasa, v finalu pa se bo pomeril z Rusom Daniilom Medvedjevom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice