Šport
1811 ogledov

Plastenko zalučal v sodnika, nato trdil, da mu je ušla

kyrgios Print Screen
Avstralski "poredni fant" je poskrbel za novo epizodo v neskončni seriji incidentov na teniških igriščih.

Nick Kyrgios je bil v zadnjem času na tapeti zaradi nenavadnega medijskega obračunavanja z Novakom Đokovićem, veliko pozornosti pa je bilo deležno tudi njegovo razkritje na Wimbledonu, kjer je priznal, da je poskušal z žogico namerno zadeti svojega krvnika Rafaela Nadala.

nick kyrgios Video Šport Kyrgios prečrtal Đokovićevo ime na majici navijača Sramota Šport Drama v Wimbledonu, po dvoboju pa šok: "Nalašč sem ga!"

24-letnik je tokrat poskrbel za nov incident v ameriški prestolnici, kjer se je udeležil turnirja serije 500 Citi Open. Med obračunom tretjega kroga proti 77. igralcu sveta Yoshihitu Nishioki je plastenko močno zalučal v stol glavnega delivca pravice. Ta mu je zaradi neprimernega vedenja izrekel opozorilo.

Ko je sodnik zahteval pojasnilo, kaj se je pravzaprav zgodilo, je Kyrgios trdil, da mu je "plastenka ušla iz rok". "Poskušal sem piti, pa mi je ušla," je ponavljal, a prepričal ni nikogar. 

Avstralec je v četrtfinale napredoval z izidom 6:2, 7:5.

Epsko Šport Prepričan je bil, da je osvojil točko, nato doživel šok

To je bil že njegov drugi incident na letošnjem turnirju v Washingtonu. Dan prej se namreč po zmagi nad Gillesom Simonom ni želel rokovati s sodnikom, katerega je označil za "krompir z rokami in nogami."