Šport
742 ogledov

Đoković odpovedal Montreal

Novak Đoković Profimedia Srbski tenisač si bo raje privoščil počitek.
Najboljši tenisač na svetu Novak Đoković bo izpustil kanadski masters, enega od veh turnirjev serije 1000 pred tretjim grand slamom sezone v New Yorku.

Prvi teniški igralec sveta in zmagovalec turnirja za grand slam v Wimbledonu Srb Novak Đoković je odpovedal nastop na turnirju v Montrealu, saj potrebuje več počitka pred odprtim prvenstvom ZDA. Ob Đokovićevi odsotnosti bo prvi nosilec Španec Rafael Nadal, ki bo branil naslov. V Kanadi ne bo tudi Argentinca Juana Martina Del Potra.

Đoković je v izjavi za javnost, zapisal, da mu je žal, ker ga ne bo v Montrealu. "S podporo moje ekipe sem se odločil, da bom telesu privoščil več časa za počitek in regeneracijo, preden spet začnem igrati."

S tem je Srb vlogo prvega nosilca na turnirju, ki se začne 5. avgusta, prepustil Nadalu. Španec je Montreal osvojil štirikrat, lani je bil v finalu boljši od Grka Stefanosa Cicipasa.

Oče pojasnil Šport Zakaj je bil Đoković v finalu Wimbledona neprepoznaven?

Del Potra v Kanado ne bo, saj se je prejšnji mesec v Queen'su poškodoval in prestal operacijo na kolena.

Že pred časom je nastop v Montrealu odpovedal tretji igralec sveta Švicar Roger Federer.

nick kyrgios Video Šport Kyrgios prečrtal Đokovićevo ime na majici navijača
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice