Šport
17323 ogledov

Federerjeva žena na robu živčnega zloma

mirka federer Epa
Mirka Federer je redna udeleženka obračunov najuspešnejšega tenisača vseh časov.

Roger Federer pri 37 letih uspešno nadaljuje kariero profesionalnega teniškega igralca. Čeprav je v nedeljo moral v finalu Wimbledona po petih urah priznati premoč prvemu igralcu sveta Novaku Đokoviću, je znova dokazal, da se še vedno lahko dostojno kosa s precej mlajšimi nasprotniki.

Švicar je imel v petem nizu na voljo celo zaključni žogici za zmago, njegovo deveto v Wimbledonu in 21. na grand slamih, a je bil Đoković na koncu premočan.

Roger Federer : Novak Đoković Wimbledon Šport Peturni epski finale odločil šele zgodovinski tie-break petega niza

Veliko zaslug za Federerjevo dolgo in uspešno kariero gre tudi njegovi dolgoletni izbranki Mirki. Par ima skupaj že štiri otroke - dvojčka in dvojčici -, ki slavnega očeta pogosto spremljajo na turnirjih po vsem svetu.

Prav podpora družine je ključnega pomena za nadaljevanje Federerjeve kariere. Tudi sam je večkrat poudaril, da je pripravljen lopar postaviti v kot, če bodo tako želeli soproga in otroci.

Boleč spomin Šport Federer zapravil "nemogoče" in odprl staro rano

Mirka svojega moža - poročena sta od leta 2009 - že skoraj dve desetletji redno spremlja na ATP turnirjih in čeprav je prisostvovala več kot 1000 njegovim zmagam in več kot 100 lovorikam, njegove dvoboje še vedno doživlja zelo čustveno. Nič drugače ni bilo med nedeljskim finalom z Đokovićem, med katerim je bila večkrat povsem na robu z živci.

Podobno agonijo so med peturnim maratonom doživljali tudi Federerjevi navijači. "Mi vsi smo Mirka," so kot po tekočem traku pripisovali zaskrbljenim fotografijam Švicarjeve soproge.

Prisrčno Šport Đokovićev pogovor s sinom stopil srca navijačev

Komentarjev 3
  • Avatar Claudia_Henning
    Claudia_Henning 18:21 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com

  • romy 16:42 15.julij 2019.

    Da imam jaz toliko milijonov,bi drugje hudo užival,ne pa to...sploh pa je to njegova služba..

  • sam50 14:09 15.julij 2019.

    Pa verjetno takoj po tekmi na socialo.....