Šport
20969 ogledov

Đokovićev pogovor s sinom stopil srca navijačev

1/5
Print Screen Pogovor Novaka in Stefana je hitro postal hit na družbenih omrežjih.
Po štirih urah in 57 minutah je veliki zmagovalec Wimbledona postal Novak Đoković.

Prvi igralec sveta Novak Đoković je na poti do pete zmage na sveti travi All England Cluba ubranil dve zaključni žogici Rogerja Federerja in svojemu nasprotniku odrekel 21. lovoriko na največjih turnirjih oziroma deveto na Wimbledonu.

Srbski zvezdnik je postal sploh prvi tenisač po 71 letih, ki je na Wimbledonu slavil po tem, ko je imel nasprotnik že na voljo zaključno žogico.

Boleč spomin Šport Federer zapravil "nemogoče" in odprl staro rano

Đokovića so s tribune osrednjega igrišča slovitega teniškega kompleksa v Londonu spodbujali člani njegove ekipe in družine. V družbi babice in dedka si je skoraj peturni maratonski obračun ogledal tudi njegov štiriletni sin Stefan. Soproga Jelena je tokrat ostala doma z enoletno hčerko Taro.

Zakonca Đoković sta malega Stefana v prvih letih njegovega življenja skrbno skrivala pred očmi javnosti, zdaj pa fant počasi postaja redni spremljevalec svojega očeta. Malček je v nedeljo prisostvoval svojemu najdaljšemu dvoboju doslej, zato je bil ob koncu že kar malce naveličan.

Po dvoboju je moral počakati še podelitev pokalov in zahvalne govore obeh finalistov ter predstavnikov turnirja, nato pa je v zaodrju najslavnejšega igrišča na svetu vendarle dočakal svojega očeta. A Novak ni imel veliko časa, saj so ga čakale medijske obveznosti.

Pogovor očeta in sina, ki so ga ujele kamere v zakulisju, je stopil srca navijačev po vsem svetu.

"Hvala, sinko, da si me počakal," je vidno utrujenemu Stefanu dejal Đoković. "Si lačen?" ga je vprašal, nakar mu je malček zgolj prikimal. "Babica in dedek bosta s teboj, jaz pa bom res kmalu prišel. Moram še na tiskovno konferenco za novinarje," je dodal Đoković in sinu namenil poljub.

Predlagal mu je, naj ga počaka v hiši, kjer domujejo med turnirjem v Londonu, a je Stefan vztrajal, da ga bo počakal v garderobi.

"Res je nekaj posebnega, da lahko to delim s svojim sinom, starši in celotno ekipo. Tudi žena in hčerka sta tukaj v Londonu, vendar sta ostali doma. Pošiljam jima velik objem. Rad vaju imam in se vidimo kmalu."

Novak Đoković

Đoković je Federerja premagal z izidom 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3).

Komentarjev 1
  • Avatar Claudia_Henning
    Claudia_Henning 18:23 15.julij 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com