Šport
3596 ogledov

V takšnem razkošju bo Đoković lahko slavil wimbledonsko zmago

Novak Đoković stanovanje Miami Eighty Seven Park
1/5
Profimedia
Srbski teniški as ima v lasti več nepremičnin, ena od njih se nahaja v Miamiju.

Novak Đoković je v nedeljo po napetem obračunu proti Rogerju Federerju prišel do svoje pete zmage v Wimbledonu, skupno pa do 16. naslova na turnirjih za grand slam.

Novak Đoković Roger Federer Wimbledon 2019 Ples milijonov Šport Toliko je v nedeljo zaslužil Đoković in izgubil Federer

Srb je s slavjem v All England Clubu v žep pospravil 2,6 milijona evrov in tako še obogatil svoje izdatno premoženje. V celotni teniški karieri je z nagradami zaslužil 119,8 milijona evrov.

Prisrčno Šport Đokovićev pogovor s sinom stopil srca navijačev

Đoković ima v lasti več hiš in luksuznih stanovanj, eno od njih se nahaja v Miamiju. Gre za domovanje v stavbi Eighty Seven Park, Beograjčan je zanj pred dvema letoma odštel 5,96 milijona evrov. 

Đokovićev dom nudi razgled na znane plaže v Miamiju in na samo mesto, stoji pa tik ob Atlantskem oceanu. Stanovanje ima po tri spalnice in kopalnice, vključuje pa še dva bazena in balkon, ki obkroža celotno etažo.

Boleč spomin Šport Federer zapravil "nemogoče" in odprl staro rano

Vsi lastniki stanovanj v stavbi imajo na voljo še bazen s termalno vodo, savno in fitnes studio. Vsi lastniki imajo svoj vhod za vstop v območje stavbe.

"Navdušil me je panoramski razgled. To je idealno mesto za življenje z družino," je ob nakupu nepremičnine dejal Đoković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice